Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Det du ... - 19 februari 2011 21:12

Hejsan alla bitches och icke bitches där ute! :). Okej, det lät nog lite roligt . . . Haha, right? ;)  . Aja skitsamma! Nu till saken... Jag vill tipsa er om en bra film, hihi, så snäll som jag är! Klart att mina kära läsare ska få lite filmtips av mig ;) . Nu till saken . . . Som jag skrev innan så skulle jag kolla på en film! .
Den filmen heter Charlie St. Cloud (stavning?!) och det är en riktigt bra film . . . Måste dock varna att den fiilmen är lite sorglig... men bra är den ;).

Sen så till en annan sak... Haha jag har seriöst svårt med att slita blicken ur spegeln. . . Så SJUKT SNYGG JAG ÄR! Nej detta säger jag inte bara för att, det stämmer faktiskt ;) . Jag passar så sjukt bra i färgen rosa   .Nu vet jag inte vad jag ska blogga om mer, så jag tänker avrunda här! Bye bitches and icke bitches! ;) / Love Piink :)





Av Det du ... - 19 februari 2011 18:00

Hejsan . . . Minns ni mig? ;) . Klart ni gör, hihihihi! Nej men skämt-o-sido. . .
Förstår om ni har råkat ehm "glömma" bort mig en aning, buhu :( . Men men, ja har ba miig själv att skylla!! Ska blogga oftare nu, det lovar jag er mina kära läsare! Idag har jag gymmat. *Stolt* :D. Dom som inte tar hand om sig själva . . . SERIÖÖST det är bara SÅÅ sjukt´och tragiskt!! :S . Men nu så ska jag gå, ska kolla på film. . . Bye bye! / Eran favorit bloggerska Love-Piink ;)   

Ovido - Quiz & Flashcards